Skip to content

Beveiligingslabels & Hardtags

Hardtags – optimale bescherming van hoogwaardige artikelen

Beveiligingslabels voor optimale bescherming

In de huidige tijd is het van groot belang om producten goed te beveiligen tegen diefstal en fraude. Dit geldt met name voor hoogwaardige artikelen, zoals parfum, elektronica producten en speelgoed. Daarom is het van belang om gebruik te maken van beveiligingslabels en hardtags. Deze labels zorgen ervoor dat het product niet zonder toestemming kan worden meegenomen uit de winkel en de hardtags zijn zeer geschikt voor de beveiliging van kleine artikelen.

Hard tag labeling

KWBS is een leverancier van hardtags en beveiligingsstickers en -labels. Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder de producten van Checkpoint Systems. Dit is de enige producent van artikelbeveiligingssystemen met eigen productie van RF labels. Deze labels zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een optimale bescherming voor uw producten.

Verschillende soorten hardtags

Hardtags zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er standaard labels, Premium labels en speciale labels voor levensmiddelen, kleding en drogisterijartikelen. De hardtags kunnen zowel met de hand als automatisch worden aangebracht. Door de verschillende uitvoeringen is er voor elke toepassing het juiste label beschikbaar. Zo kunt u uw producten op een veilige manier presenteren in uw winkel. Ook kunt u ervoor zorgen dat producten binnen een specifieke zone moeten blijven.

EP labels van Checkpoint Systems

rf-etiketten-ep-label

Met de nieuwe EP (enhanced performance) labels van Checkpoint Systems wordt er een nieuwe standaard gezet. Deze labels zijn namelijk 25% kleiner, maar bieden dezelfde prestaties. Daarnaast zijn ze 25% effectiever dan vergelijkbare RF labels van dezelfde grootte. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor kleine artikelen met een hoge waarde. De producten blijven toegankelijk voor de klanten, wat de koopimpuls stimuleert. Bij diefstal wordt er een alarm geactiveerd bij de uitgang, waardoor de dief geen kans krijgt om ongemerkt met het product de winkel te verlaten.

Conclusie

Beveiligingslabels en hardtags zijn essentieel voor de bescherming van hoogwaardige artikelen in uw winkel. KWBS biedt een breed assortiment aan producten van Checkpoint Systems, de enige producent van artikelbeveiligingssystemen met eigen productie van RF labels. Er zijn verschillende soorten hardtags beschikbaar voor elke toepassing en met de nieuwe EP labels wordt er een nieuwe standaard gezet op het gebied van beveiligingslabels. Door het gebruik van beveiligingslabels en hardtags kunt u uw producten op een veilige manier presenteren en de kans op diefstal minimaliseren.

layered-rf-label-l2-1

Alles uit voorraad leverbaar vraag informatie aan of bel 035-8888672. 

 
Vraag informatie aan