Detectiepoortjes

Exclusief leverancier van Checkpoint Systems detectiepoortjes

Checkpoint Systems produceert en levert wereldwijd beveiligingsoplossingen voor de detailhandel. U vindt de detectiepoortjes zowel bij de grootste winkelketens, als bij kleine winkeliers. De kwaliteit van deze poortjes is van enorm hoog niveau. Dat maakt dat Checkpoint Systems een van de belangrijkste producenten van detectiepoortjes ter wereld zijn. KWBS is exclusief leverancier van Checkpoint Systems in onze regio's.

Detectiepoortjes kopen of huren

Heeft u behoefte aan een lange termijn oplossing? Dan kunt u het beste de poortjes door ons laten plaatsen. Wij maken een plan specifiek voor uw locatie en zorgen dat de poortjes op professionele wijze worden geplaatst door ons technische team. U kunt er ook voor kiezen om de poortjes zelf te plaatsen. Overigens zijn er ook mogelijkheden tot het leasen en huren van de alarmpoortjes! Met enige regelmaat hebben wij ook gebruikte / tweedehands detectiepoortjes in de aanbieding.

Verschillende soorten beveiligingspoortjes

Voor iedere specifieke situatie zijn er geschikte beveiligingspoortjes beschikbaar. De ontwikkeling van de poortjes van Checkpoint Systems staat nooit stil, er worden met regelmaat nieuwe producten op de markt gebracht. Dit met name om te zorgen dat de technologie altijd voor loopt op de inventiviteit van winkeldieven. Maar ook om esthetische redenen worden steeds nieuwe modellen poortjes geproduceerd. Een detectiepoortje moet geen sta in de weg zijn en ook het uiterlijk van een winkel moet zo min mogelijk worden beïnvloed door beveiligingspoortjes. Er zijn zelfs poortjes die kunnen mee kleuren naar de kleur van het interieur. Maar denk ook aan extreem smalle poortjes, die bij een doorgang zoals een toilet geplaatst kunnen worden. In onderstaande slideshow krijgt u een indruk van een aantal verschillende mogelijkheden van de poortjes van Checkpoint Systems.

Bent u benieuwd naar de specificatie's Dan kunt u hieronder de specificatie formulieren downloaden

G35_Spec_Sheet | G40_Spec_Sheet | N10_Spec_Sheet | NP10_Spec_Sheet | NP20_Spec_Sheet | P10_Spec_SheetP20_Spec_Sheet | S10_Spec_SheetS20_Spec_Sheet

Wilt u uw winkel professioneel (laten) beveiligen?

Met een uitgebreide know-how op het gebied van detectietechnieken bieden wij oplossingen voor de detaillist om zijn of haar winkel optimaal te beveiligen tegen winkeldiefstal. De meest verkochte systemen om winkeldiefstal tegen te gaan zijn detectiepoortjes. Wij hebben deze al bij vele honderden winkels geplaatst en zijn ook u graag van dienst Wilt u goed advies voor het beveiligen van uw winkel met detectiepoortjes, om uiteindelijk meer winst te kunnen maken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!!

Vraag informatie aan

Hieronder treft u enkele foto's aan waar onze Checkpoint Systems producten geplaatst zijn (klik op de foto's voor vergroting):

 


 

Foto Classic Street