Skip to content

Winkelbeveiliging verlaagt uw derving en verhoogt uw winst

Voorkom winkeldiefstal

Wij leveren een uitgebreid pakket aan beveiligingsproducten, van artikelbeveiliging systemen, antidiefstal-systemen tot aan camerabeveiligingssystemen. KWBS is leverancier van Checkpoint Systems. Ook op het gebied van automatische klantentelsystemen zijn wij u op alle vlakken graag van dienst.

Winkelbeveiliging

Met gedegen artikelbeveiliging bent u de winkeldief een stap voor. Onze partner Checkpoint Systems is marktleider op het gebied van artikelbeveiliging door middel van top kwaliteit beveiligingspoortjes. Naast de winkelbeveiliging door middel van detectiepoortjes leveren wij ook autonoom werkende systemen waar geen poortjes bij nodig zijn.

Maar ook tegen wardrobing hebben wij een effectief systeem. Wilt u winstderving door winkeldiefstal tegen gaan? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!

 

 

Meer info

Klantentelling

Weten wanneer hoeveel bezoekers komen en gaan is belangrijke informatie voor u als ondernemer.

Onze klantentellers beantwoorden de volgende vragen: Hoeveel bezoekers komen er precies per dag in uw winkel en hoeveel daarvan zijn kopende klanten? Hoeveel personeel moet ik inzetten? Heeft de promotie het gewenste effect gehad? Waarom is de conversie in winkel A beter dan in winkel B? Alle tellingen worden centraal overzichtelijk gepresenteerd, om uw omzet te maximaliseren en de kosten te minimaliseren.

 

 

Meer info

Camerabeveiliging

Een goed camerasysteem helpt u om de diefstal te verminderen. Wij bieden altijd de laatste techniek IP camera’s aan met hoge beeldkwaliteit waar u makkelijk mee kunt werken op de momenten wanneer het noodzakelijk is. Geen moeilijke opzoekmethodes die u veel tijd kosten maar snel naar de juiste beelden spoelen, opslaan, uitprinten of doorsturen is eenvoudig te doen.

De camera’s uitgerust met infrarood voor bruikbare beelden in het donker. Meekijken op een tablet of smartphone is uiteraard ook mogelijk.

 

 

Meer info

Is uw winkelbeveiliging up to date?

KWBS komt graag vrijblijvend bij u langs om uw winkelbeveiliging te evalueren. Wij lopen samen met u de winkel(s) door en bekijken wat er wellicht voor verbetering vatbaar is. U ontvangt een vrijblijvend, eerlijk en onderbouwd advies over uw winkelbeveiliging en waar verbeteringen mogelijk zijn. Wij hebben als officieel leverancier van Checkpoint Systems erg veel ervaring in artikelbeveiliging. Denk overigens ook aan uw camerasysteem, is een dief eigenlijk wel herkenbaar in beeld?

Uw winkelbeveiliging onder de loep?

Gratis en vrijblijvend!

Over Ons!

Ons Doel

Derving door winkeldiefstal, interne fraude en fouten is een groot probleem voor de retailer. KWBS levert producten op het gebied van winkelbeveiliging en artikelbeveiliging om deze derving terug te dringen met als doel de winst van de ondernemers te verhogen. Onder andere onze partner Checkpoint Systems voorziet ons van de beste producten om ons doel te verwezenlijken.

Onze producten

Autonome Artikelbeveiiging

Ingenieuze en mooi vormgegeven artikelbeveiliging voor waardevolle artikelen als telefoons, camera's etc. Deze op zichzelf werkende artikelbeveiliging, is niet afhankelijk van detectiepoortjes en beschikt over zijn eigen alarm.