Skip to content

Service / Diensten

Technische Dienst Checkpoint Systems

Checkpoint Systems beschikt over een eigen technische dienst die de installaties en het onderhoud van de artikelbeveiligingssystemen vakkundig uitvoeren. Onze klanten kunnen daardoor altijd rekenen op een snelle vakkundige service.

Hoewel problemen met deze systemen zich vrij weinig voordoen, is het prettig om te weten dat er voor al onze Checkpoint Systems klanten professionele service en technische hulp aanwezig is. De technici die de systemen plaatsen verzorgen ook het onderhoud en de reparaties.  Hierdoor is de service aan de apparatuur altijd snel, adequaat en professioneel.

After sales training en uitleg

Onmisbaar voor een complete en succesvolle inzet van beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om de eerste instructie direct na de installatie, of regelmatig terugkerende en op de situatie afgestemde opfrissessies – Scholing maakt het beveiligingsconcept pas compleet. KWBS heeft veel ervaring in de training en instructie van medewerkers en directie. Op begrijpelijke en ontspannen wijze worden de deelnemers de ins en outs bijgebracht van het geplaatste systeem. Alle vragen worden begrijpbaar beantwoord en mocht het nodig zijn dan maken wij gewoon een vervolgafspraak.

Wij helpen u graag uw individuele beveiligingsconcept vorm te geven.

training
In-store trainingen

 

 

 

 

 

 

Financiering / huur:

Operational Lease is de oplossing voor ondernemingen die niet in één keer willen investeren, maar wel willen profiteren van de voordelen die onze beveiliging biedt.  Vanaf een vast, laag bedrag per maand is uw onderneming al voorzien van bijvoorbeeld een volledig artikelbeveiligingssysteem of camerabeveiligingssyteem. Dit maandeljkse lease-bedrag is ook nog eens volledig en direct aftrekbaar van de belastingen, waardoor u niet uw investering over 5 jaar hoeft af te schrijven.

De voordelen voor u op een rij:Diensten
-Variabele leasetermijnen.
-U ontziet uw liquiditeit.
-U betaalt een vast bedrag per maand + BTW, dus geen  financiële verrassingen achteraf.
-De investering verschijnt niet op de balans, dus geen vermindering van uw vermogenspositie.
-U boekt de maandtermijn direct ten laste van uw winst- en verliesrekening (volledig aftrekbaar).
-Geen restwaarde en dus geen verouderingsrisico, waardoor uw apparatuur up-to-date blijft.
-Full service.

Voor een vrijblijvend advies op maat of verdere informatie zie de contactpagina of gebruik onderstaan contactformulier.


Contact
First
Last

Linkpagina