Skip to content

Valsgeld Detector PO 5000

In een wereld waarin technologie en het bedrijfsleven hand in hand gaan, groeit de noodzaak van een betrouwbare en efficiënte oplossing voor een groeiend probleem: vals geld. Het is een bedreiging die zowel kleine ondernemingen als grote financiële instellingen treft. De impact van vervalsingen op de economie en het vertrouwen van klanten kan aanzienlijk zijn. Daarom is het van vitaal belang om voorbereid te zijn en te investeren in de juiste middelen. De Valsgeld Detector PO 5000 biedt een geavanceerde en gecertificeerde oplossing om biljetten met precisie te controleren op echtheid, waardoor uw financiële transacties veiliger en zorgelozer worden. Hieronder leest u meer over de indrukwekkende kenmerken en voordelen van deze onmisbare beveiligingsaanwinst.

“RAZENDSNEL BILJETTEN CONTROLEREN OP ECHTHEID”

De PO 5000 valsgeld detector is uw betrouwbare partner in het detecteren van nepgeld. Met zijn indrukwekkende mogelijkheden zorgt de PO 5000 ervoor dat uw cashflow veilig en efficiënt blijft. Deze detector heeft met succes de strenge tests van de Europese Centrale Bank doorstaan, met een indrukwekkende score van 100% op nieuwe € 5, € 10 en € 20 biljetten in november 2015.

valsgeld detector

Gecertificeerde Betrouwbaarheid

De PO 5000 valsgeld detector is gevalideerd en goedgekeurd door de Europese Centrale Bank, wat aangeeft dat het tot de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke geldscanners in Europa behoort. Hierdoor kunt u met vertrouwen verdergaan met uw financiële transacties, wetende dat de PO 5000 de echtheid van alle biljetten nauwkeurig verifieert.

Valsgeld Detector met Veelzijdige Functies

De PO 5000 biedt meer dan alleen valsgelddetectie. Het beschikt standaard over een telfunctie, waarmee u het aantal biljetten kunt tellen. Bovendien geeft deze detector de waarde van bankbiljetten aan, wat handig is voor uw boekhouding. Voor extra gemak is de PO 5000 leverbaar met een accu, zodat u hem overal kunt gebruiken.

Altijd Up-to-date Valsgeld Detector

Met de updatepoort van de PO 5000 kunt u deze eenvoudig bijwerken met nieuwe biljetten. U kunt gebruikmaken van een USB-stick of updatekabel om de nieuwste echtheidskenmerken te blijven detecteren, waardoor uw investering op de lange termijn waardevol blijft.

Grondige Echtheidscontrole

De PO 5000 voert een grondige echtheidscontrole uit op biljetten door te kijken naar 6 verschillende echtheidskenmerken: magnetische inkt, UV (ultraviolet), metaal draad, 2D-afmeting detectie, infrarood en papierkwaliteit. Met deze uitgebreide controlemechanismen kunt u er zeker van zijn dat geen enkel vals biljet uw bedrijf zal passeren.

Vraag informatie aan