Skip to content

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

KWBS is specialist in winkelbeveiliging, artikelbeveiliging en klantentellers. Wij kunnen uw winkel zo goed als ongevoelig maken voor winkeldiefstal. Wij leveren en waar nodig installeren de volgende winkelbeveiliging producten:

Diverse Branches

Onze winkelbeveiligingsproducten worden gebruikt in bijna alle branches. U komt ons onder andere tegen bij:

– Apotheken
– Boekenwinkels
– Bouwmarkten
– Cosmetica winkels
– Drogisterijen
– Elektronica winkels
– Modewinkels
– Optiek winkels
– Souvenir winkels


Beveilig uw winkel tegen de sluwe crimineel.

U heeft ze wellicht al eens in de winkel gehad, of u heeft er misschien wel van gehoord: criminelen met geprepareerde rooftassen of -kleding. Zij maken gebruik van het feit dat bepaalde alarmpoortjes niet werken zodra de beveiligde artikelen zich in een afgesloten metalen ruimte bevinden. Hiervoor maken zij speciale kleding en rooftassen. Om uw winkelbeveiliging compleet te maken, leveren wij hiervoor speciale oplossingen

Winkelbeveiliging
geprepareerde rooftas

Winkelbeveiliging door middel van een geavanceerd camerasysteem

Wellicht de grootste afschrikking voor winkeldieven: winkelbeveiliging door middel van een goed werkend camerasysteem. Veel winkels beschikken inmiddels al over een camerasysteem, maar het grootste deel ervan heeft een slechte beeldkwaliteit, waardoor er achteraf niemand op te herkennen is.

Als u uw winkelbeveiliging en camerasysteem door KWBS laat plaatsen, dan bent u gegarandeerd van een superscherp en heldere beeldkwaliteit. U kijkt wellicht wel eens naar programma’s als Opsporing Verzocht en heeft zich dan ook verbaasd over de slechte camerabeelden waar de politie het mee moet doen. Zelfs grote organisatie’s gebruiken soms verouderde en ronduit slechte camerasystemen. Niet bij KWBS, wij beveiligen uw winkel alleen met goede kwaliteitsproducten. Tevens maken wij een gedegen plan waardoor op iedere plaats de juiste camera’s worden geplaatst. Uw winkelbeveiliging wordt helemaal compleet als u de camerabeveiliging combineert met onze alarmpoorten en andere geavanceerde systemen. Informeer vrijblijvend naar ons aanbod!


Voorkom diefstal in pashokjes met ApparelGuard

Vaak komt het voor dat de beveiligingslabels in de pashokjes worden verwijderd van de kledingstukken door middel van een sterke magneet die de dief naar binnen heeft gesmokkeld. Ook hiervoor beschikken wij over ideale winkelbeveiliging. Met ons magneetdetectiesysteem: de ApparelGuard, kunnen wij uw pashokjes voorzien van een stil alarmsysteem. Zodra iemand met een magneet in een pashokje aan de slag gaat zal het winkelpersoneel worden gealarmeerd via een pager (klein ontvangertje aan de broeksriem dat gaat trillen). Het display op de pager geeft aan welk pashokje verdacht is, zo is het personeel direct gewaarschuwd.


Informatie aanvragen

Informatie Aanvraag