Skip to content

Over KWBS

Ons Doel

Bij KWBS.nl is ons doel om derving door winkeldiefstal, interne fraude en fouten terug te dringen en daarmee de winst van ondernemers te verhogen. We leveren een uitgebreid pakket aan beveiligingsproducten op het gebied van winkelbeveiliging, artikelbeveiliging, camerabeveiliging en klantentelling. Onze partner Checkpoint Systems voorziet ons van de beste producten om ons doel te verwezenlijken.

De Klant Centraal

Bij KWBS.nl staat de klant altijd centraal. We streven ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun beveiligingsbehoeften. Of het nu gaat om artikelbeveiligingssystemen, antidiefstalsystemen, camerabeveiligingssystemen of automatische klantentelsystemen, we leveren producten van topkwaliteit en zorgen voor een uitstekende service.

Onze Producten

KWBS.nl biedt een breed scala aan beveiligingsproducten om winkeldiefstal en derving te voorkomen. Onze producten omvatten onder andere:

 • Autonome Artikelbeveiliging: We bieden ingenieuze en mooi vormgegeven artikelbeveiligingssystemen voor waardevolle artikelen zoals telefoons, camera’s, etc. Deze autonome systemen werken zelfstandig en zijn niet afhankelijk van detectiepoortjes, maar beschikken over hun eigen alarm.
 • Artikelbeveiliging met detectiepoortjes: Onze partner Checkpoint Systems is marktleider op het gebied van artikelbeveiliging met behulp van detectiepoortjes. We leveren verschillende soorten detectiepoortjes en accessoires om winkeldiefstal te voorkomen.
 • Klantentellers: Onze klantentelsystemen helpen ondernemers om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers dat hun winkel binnenkomt en verlaat. Dit biedt waardevolle informatie voor het optimaliseren van de personeelsbezetting en het evalueren van de effectiviteit van promotieacties.
 • Winkelbeveiliging met camerasystemen: We bieden de nieuwste technologie op het gebied van IP-camera’s van Hikvision, met hoge beeldkwaliteit en eenvoudige bediening. Onze camerasystemen helpen winkeldiefstal te verminderen en kunnen eenvoudig beelden opslaan, uitprinten, doorsturen en bekijken op tablets of smartphones.

KWBS.nl is gevestigd in Huizen en bedient de retailmarkt in Nederland op het gebied van winkelbeveiliging, camerabeveiliging en klantentelling. Als partner van Checkpoint Systems zijn we marktleider op het gebied van artikelbeveiliging en winkelbeveiliging. We streven ernaar om onze klanten de beste beveiligingsoplossingen te bieden, met uitstekende producten, service en advies. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw winkelbeveiliging te evalueren en te kijken hoe we uw derving kunnen verminderen en uw winst veilig stellen.

 • KWBS Ronald
 • Kruin 1
 • 1275 AX Huizen
 • E-Mail: info@kwbs.nl
 • Tel: +31 35 888 8672
 • Fax: +31 84 884 0773
 • Mobil: +31 63 901 0746