Skip to content

Checkpoint Systems Detectiepoortjes

NEO™ NP10 / NP20
Checkpoint Systems Detectiepoortjes

Ontmoet de splinternieuwe Checkpoint Systems Detectiepoortjes: NP10 en NP20 met hun strakke, eigentijdse design en indrukwekkende prestatie-upgrades dankzij onze gloednieuwe NEO draadloze technologie.

Geniet van ruimere gangpaden tussen de antennes en brede winkelingangen voor een meer open en uitnodigende winkelomgeving. De draadloze connectiviteit maakt installatie een fluitje van een cent, terwijl veilige synchronisatie en netwerkcommunicatie zorgen voor een naadloze werking.

Personaliseer jouw alarmsignalen met keuze uit meerdere audiobestanden of voeg je eigen unieke geluid toe. Het is nu eenvoudiger dan ooit om een beveiligingssysteem te hebben dat niet alleen effectief is, maar ook stijlvol en gebruiksvriendelijk. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze NP10 en NP20!

Checkpoint Systems Detectiepoortjes
NEO NP20

NEO NP20

NEO™ NG10

Elegante vormgeving en uitstekende detectieprestaties kenmerken de NG10 Checkpoint Systems (Link naar externe website) Detectiepoortjes. De populariteit van deze antenne groeit snel, en terecht. De NG10 biedt niet alleen een slank profiel, maar ook een hoge detectiegraad die nog nooit eerder is vertoond.

Met een ontwerp gericht op de toekomst, combineert de NG10 tijdloze esthetiek met geavanceerde NEO-software. Het visuele aspect wordt benadrukt door RGB-verlichte ledlampen die oplichten bij een alarm, waardoor het ook fungeert als een visueel afschrikmiddel.

Het slanke profiel van de NG10 maakt het geschikt voor vrijwel elke winkelomgeving. Of het nu gaat om een boetiek, warenhuis of een andere retailsetting, de NG10 past naadloos in verschillende winkelstijlen zonder concessies te doen aan prestaties en functionaliteit. Een combinatie van stijl en efficiëntie maakt de NG10 een geweldige keuze voor winkeliers die zowel esthetiek als beveiliging hoog in het vaandel hebben staan.

Checkpoint Systems Detectiepoortjes

EVOLVE™ P10 / P20

De populaire EVOLVE P10- en P20- Checkpoint Systems Detectiepoortjes zijn ontworpen om zelfs in veeleisende winkelomgevingen te presteren en zijn ideaal voor het afschrikken, detecteren en ontmoedigen van winkeldieven.

Met hun slimme alarmmanagement kunnen deze antennes verschillende soorten alarmen herkennen en doeltreffend reageren op specifieke situaties, waardoor uw beveiligingssysteem nauwkeuriger en proactiever wordt.

De EVOLVE P10- en P20-antennes bieden ook optionele software voor klantentelling, waardoor u niet alleen de beveiliging kunt versterken, maar ook inzicht kunt krijgen in het aantal bezoekers aan uw winkel. Dit is waardevolle informatie voor uw bedrijfsvoering.

Met reclamepanelen op de antennes kunt u ook uw beveiligingssysteem esthetisch benutten voor advertenties, waardoor uw winkel niet alleen veiliger wordt maar ook visueel aantrekkelijker.

Kortom, deze antennes zijn een slimme en veelzijdige keuze voor winkelbeveiliging, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Verbeter de veiligheid, efficiëntie en uitstraling van uw winkel met de EVOLVE P10- en P20-antennes.

Schermafbeelding 2023-11-20 114523
IMG-20231120-WA0006
IMG-20231120-WA0005

EVOLVE™ P30 Checkpoint Systems Detectiepoortjes

De EVOLVE P30 is ontworpen met het oog op compactheid en hoogwaardige prestaties, waardoor het de perfecte keuze is voor kleinere winkels met beperkte ruimte. Dit Electronic Article Surveillance (EAS)-systeem past naadloos in uw winkelomgeving en biedt uitgebreide detectiemogelijkheden zonder concessies te doen aan de ruimte-efficiëntie.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Compact en Efficiënt: De EVOLVE P30 combineert robuuste beveiliging met een compact ontwerp, ideaal voor winkels met beperkte ruimte.

  • Uitgebreide Detectiecapaciteiten: Ondanks zijn geringe omvang levert de EVOLVE P30 indrukwekkende detectieprestaties, waardoor effectieve diefstalpreventie mogelijk is.

  • Personalisatie Mogelijkheden: Geef uw systeem een unieke uitstraling met optionele reclamepanelen en op maat gemaakte hoezen die passen bij de identiteit van uw merk.

  • Eenvoudige Integratie: De EVOLVE P30 integreert moeiteloos in uw winkelomgeving, waardoor optimale beveiliging hand in hand gaat met esthetiek.

Schermafbeelding 2023-11-20 115006

EVOLVE™ G35

Ontdek de EVOLVE G35 Checkpoint Systems Detectiepoortjes, waar stijl en prestaties samenkomen voor effectieve winkelbeveiliging. Deze antenne biedt betrouwbare diefstalpreventie met een laag percentage valse alarmen, en het slanke plexiglas design voegt een eigentijds tintje toe aan elke winkelomgeving.

Belangrijkste Kenmerken:

Betrouwbare Diefstalpreventie
Ervaar stabiele detectie zonder onnodige onderbrekingen, waardoor uw winkel effectief beschermd blijft.

Stijlvol Plexiglas Design
Het slanke en robuuste plexiglas design zorgt voor duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling.

LED-Opties voor Visuele Aantrekkelijkheid
Voeg visuele aantrekkelijkheid toe aan uw winkel met optionele LED-verlichting, waardoor de algehele winkelervaring wordt verbeterd.

Uitbreidbaar naar RFID met Wirama-technologie
Bereid uw winkel voor op de toekomst door eenvoudig uit te breiden naar RFID met geavanceerde Wirama-technologie voor meer mogelijkheden in voorraadbeheer en klantinteracties.

Schermafbeelding 2023-11-20 120120