Skip to content

Wardrobing

Voorkom “wardrobing” retourzendingen

Menig detaillist heeft ermee te maken: klanten die producten bestellen, kort gebruiken, en weer terugsturen. Dit wordt “wardrobing” genoemd en is een zeer vervelend, tijdrovend en tevens kostbaar verschijnsel.

Vooral kledingzaken hebben hier regelmatig mee te maken: mensen bestellen kleding enkel met de bedoeling om dit voor 1 gelegenheid dragen. Denk aan een sollicitatiegesprek, een bruiloft of zelfs voor een stoere foto op Instagram. Hierna wordt het weer teruggestuurd naar de verkopende partij, omdat het zogenaamd ‘toch niet precies is wat ze zoeken’. Zowel fysieke winkels als webshops hebben last van dit probleem.

Er wordt door de ‘beoefenaars’ vaak lacherig over gedaan alsof het iets onschuldigs is, maar wardrobing is voor veel bedrijven een flinke schadepost. En dat geldt niet alleen voor mega bedrijven als Zalando, maar ook voor de eenmanszaak om de hoek. Deze geretourneerde artikelen kunnen niet meer als nieuw worden verkocht en worden door grote organisaties soms zelfs vernietigd.

Enquête:

Uit een in Nederland gehouden enquête blijkt dat bijna 6% van het winkelend publiek zich wel eens schuldig maakt aan wardrobing. Zowel online als offline

Maak kennis met de Shark Tag®

Gelukkig is er een slim product wat u helpt om wardrobing tegen te gaan! Met de Shark Tag® zorgt u ervoor dat het bijna onmogelijk wordt om nog misbruik te maken van het recht van retour.

Shark Tag for wardrobing protection

De Shark Tag® is de ideale manier om wardrobing tegen te gaan!

Stop Wardrobing nu!

De rode Shark Tag® wordt op een opvallende plek bevestigd, zodat een kledingstuk wel te passen, maar niet buitenshuis te gebruiken is. De klant kan de Tag eenvoudig zelf verwijderen, maar daarmee vervalt het recht van retour. De Tag is na verwijderen niet meer opnieuw te gebruiken. Met een lage kostprijs per stuk, verdient u deze kleine investering eenvoudig terug!

Ontzettend handig bedacht en nu direct bij ons online te bestellen!

BESTEL HIER