Skip to content

Alpha High Theft Artikelbeveiliging

Wereldwijd marktleider van oplossingen voor diefstalgevoelige artikelen

Met ieder Alpha High Theft product willen wij de retailer helpen diefstal terug te dringen en de winst te laten stijgen. 

Onder anderen zeer geschikt voor:

  • Kledingzaken
  • Bouwmarkten
  • Tuincentra
  • Elektronica winkels
  • Drogisterij
  • Supermarkten

Voor elke retailer de juiste oplossing.

Bekijk de productcatalogus online, of download het pdf bestand.Eén-alarm, twee-alarm of drie-alarmsystemen, steeds hoogwaardiger, voor elke omstandigheid het juiste product. De ideale en aanvaardbare uitbreiding van het artikelbeveiligingssysteem. 

Laat u goed voorlichten en vraag een demonstratie aan. Wij komen graag naar uw winkel toe voor uitleg!


Vraag informatie aan

Meer informatie over Alpha High Theft Artikelbeveiliging

Voor bijna een halve eeuw biedt Alpha hun retailers de meest innovatieve en technologisch geavanceerde producten om diefstalgevoelige artikelen te beveiligen. Hun oplossingen worden gebruikt door meer dan 90% van de top retailers in Noord-Amerika en 70% van alle top wereldwijde retailers in diverse retailsectoren.

De Alpha High Theft oplossingen bieden een hoge beveiliging voor diefstalgevoelige producten. Hierdoor hebben retailers de mogelijkheid om deze producten in open verkoop aan te bieden terwijl de productinformatie leesbaar blijft. Het winkelpersoneel kan de beveiliging eenvoudig verwijderen bij de kassa tijdens het aanschaffen van het product.

De Alpha High Theft beveiligingsoplossingen zijn technologie-onafhankelijk en worden ontworpen als aanvulling op elk EAS-systeem, waaronder RF, RFID en AM. Meerdere producten zijn beschikbaar in een 2- of 3-alarm versie, waardoor retailers een hoger niveau van bescherming kunnen bieden. Het brede aanbod van Alpha producten biedt functionele oplossingen voor iedere retailer.

Alpha producten zijn ontworpen om het maximale niveau van bescherming te bieden met een minimale verstoring van het merkvoering, producten en verpakking. Duurzaamheid is een belangrijke drijfveer voor innovatie bij Alpha, waardoor hun Alpha High-Theft Solution-producten voortdurend worden beoordeeld, aangepast en ontwikkeld om duurzamer te worden.

Alpha is toonaangevend als het gaat om technologische ontwikkeling. Hun interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam verbetert voortdurend hun oplossingen en ontwikkelt geavanceerde technologieën die aansluiten bij de behoeften van retailers. Alpha heeft meer dan 700 patenten (aangevraagd) dankzij hun focus op het verkennen van nieuwe opties en het buiten de kaders denken.

Door hun toewijding en focus op de ontwikkeling van nieuwe producten, kunnen retailers bij Alpha de oplossingen vinden die ze nodig hebben om meer te verkopen, minder te verliezen en hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Bekijk ook de Alpha zone, een ideale oplossing wanneer producten binnen een bepaald gebied moeten blijven.