Skip to content

Camerabeveiliging – CCTV Systemen

Hikvision Camera's
Met Hikvision camera's zorgen we voor 24/7 levendige kleurrijke beelden met geavanceerde lenzen,
hoogwaardige sensoren en heldere verlichting.
Het super-diafragma vangt meer licht op om helderdere beelden te produceren.
Geavanceerde sensortechnologie kan het gebruik van beschikbaar licht aanzienlijk verbeteren.
Er zijn camera's die zonder licht d.m.v een ingebouwde, aanvullende verlichting
voor kleurrijke beelden zorgen.

Keuze in overvloed!

Hikvision Camera’s

Camerabeveiliging met Hikvision camera’s zorgt voor voor  24/7 levendige kleurrijke beelden met geavanceerde lenzen,
hoogwaardige sensoren en heldere verlichting.
Het super-diafragma vangt meer licht op om helderdere beelden te produceren.
Geavanceerde sensortechnologie kan het gebruik van beschikbaar licht aanzienlijk verbeteren.
Er zijn camera’s die zonder licht d.m.v een ingebouwde, aanvullende verlichting
voor kleurrijke beelden zorgen.

Keuze in overvloed!


CCTV Camerabeveiliging systeem op maat bij u geïnstalleerd

KWBS plaatst camerabeveiliging systemen in winkels. De CCTV camerabeveiliging systemen die wij plaatsen onderscheiden zich van de vele goedkope onbruikbare systemen die in omloop zijn op het gebied van beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Wist u dat dergelijke goedkope camerasystemen vaak weggegooid geld blijken te zijn op het moment dat het erop aankomt? Wellicht heeft u de beelden wel eens gezien van opsporingsprogramma’s op televisie, waarbij daders niet te herkennen zijn vanwege de slechte beeldkwaliteit. Dat zal niet gebeuren met camerabeveiliging van KWBS. Zonde toch, als u investeert in een camerabeveiliging systeem waarvan de beelden uiteindelijk niet bruikbaar zijn op het moment als u ze echt nodig heeft.

Onze CCTV camerabeveiliging systemen bestaan altijd uit hoogwaardige componenten en worden vakkundig geplaatst. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijk kwaliteitsbeelden, en zeer belangrijk: vanuit de meest rendabele hoeken gefilmd! Goede camerabeveiliging geeft u rust en een veilig gevoel, ook voor uw personeel. Wij bieden voor iedere situatie het juiste CCTV camerabeveiliging systeem aan, inclusief vakbekwame installatie.

Beveilig uw winkel met een goed werkend CCTV camerabeveiliging systeem waarvan de beelden makkelijk zijn terug te vinden en altijd scherp en helder zijn!

20000513

20000584.1

Een goed CCTV systeem biedt veiligheid en gemak

CCTV staat voor ‘Closed Circuit Television’. Wat betekent dat het een gesloten camerabeveiliging systeem is, welke niet van buitenaf te beïnvloeden is. U kunt met de juiste inlog gegevens echter zelf wél inloggen en op afstand uw camera’s bekijken en zelfs bedienen.

Alle beelden worden opgeslagen en zijn gemakkelijk later terug te vinden, wanneer de situatie daarom vraagt. Soms wordt het pas later duidelijk wanneer er iets is ontvreemd of vernield. Dan is het belangrijk dat u beschikt over een goed camerabeveiliging systeem, waarmee u met gemak de beelden kunt doornemen: zelfs tot ver terug in de tijd! Het is wel van belang dat uw CCTV camerabeveiliging systeem op professionele wijze is geïnstalleerd. Wij maken een plan voor uw specifieke situatie waarbij geen enkel plekje over het hoofd wordt gezien. Toch proberen wij altijd met zo min mogelijk camera’s te werken, om voor u de kosten te drukken en het camerasysteem overzichtelijk te houden. Dit kan mede omdat wij alleen met camera’s werken met een hoge resolutie en goede opbrengst bij weinig licht.

Het bieden van goede camerabeveiliging is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Twijfelt u over de kwaliteit van uw eigen CCTV camerabeveiliging systeem? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat!


Bestaand CCTV camerasysteem laten reviseren

Veel gebruikte CCTV camerabeveiliging systemen zijn sterk verouderd, waardoor ze slecht tot zelfs geen beeld geven. Er zijn zelfs collega’s die dergelijke goedkope systemen nu nog plaatsen. Hierdoor kunnen zij goedkoop te werk gaan omdat de productkosten laag zijn en de installatietijd veel lager is. In de praktijk zijn dergelijke systemen meestal waardeloos. Niemand heeft er iets aan om een vage schim te zien die iets steelt of vernielt. Dat er iets gestolen of vernield is, weet u zelf ook al. Pas wanneer personen herkenbaar in beeld komen is het mogelijk om de politie in te schakelen en de dieven te laten opsporen.

De huidige bewakingscamera’s laten gedetailleerde High Definition (HD) beelden zien die goed bruikbaar zijn bij het opsporen van daders. De verouderde CCTV camerabeveiliging systemen hebben vaak ook een erg onhandige ‘user interface’, waardoor de bediening zeer omslachtig is. Onze moderne systemen hebben een zeer intuïtieve bediening, waardoor het voor u een fluitje van een cent is om beelden op te sporen, op te slaan en zo nodig te versturen en aan te leveren bij de politie.

1001119

Heeft u behoefte aan kwalitatief hoogwaardige CCTV camerabeveiliging?

Wij adviseren u graag welke CCTV camerabeveiliging het beste bij uw situatie past.  Wij zijn leverancier van verschillende merken en kiezen altijd de het beste systeem voor iedere specifieke situatie. Een online offerte aanvragen kan ook! Kijk ook op onze speciale website over camerabeveiliging!

Voor direct advies kunt u bellen naar tel. 035-8888672 Zie ook de contact pagina.