Checkpoint Systems

KWBS, partner van Checkpoint Systems

Checkpoint Primary Logo Navy

Detectiepoortjes van Checkpoint Systems

Als u op zoek gaat naar detectiepoortjes voor uw winkel zult u ongetwijfeld het merk Checkpoint Systems tegenkomen. Zij zijn immers wereldwijd een van de grootste en belangrijkste spelers op het gebied van RF artikelbeveiliging. De herkenbare poortjes zijn in veel winkels te vinden: van kleine zelfstandige winkeliers tot grote internationale winkelketens. En dat is niet voor niets, deze artikelbeveiliging poortjes zijn meest verkochte in hun soort. Technisch gezien zijn deze detectiepoortjes superieur aan de meeste andere merken, ze hebben een hoge detectiegraad en zijn tevens onderhoudsarm. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar met ieder hun specifieke toepassing en/of uiterlijk.

detectiepoortje
Metalpoint Hyperguard

Zelfs geprepareerde winkeldief-tassen zijn te detecteren!

Een van de vervelendste ontwikkelingen op het gebied van winkeldiefstal is het gebruik van geprepareerde tassen. Momenteel vindt 1 op de 3 winkeldiefstallen plaats met gebruik van deze techniek met een jaarlijkse schadepost van 120 miljoen Euro voor Nederlandse winkeliers. De tassen zijn aan de binnenzijde beplakt met bijvoorbeeld zilverfolie. Als de winkeldief zijn tas vult met artikelen zijn deze veelal niet meer te detecteren door detectiepoortjes. Er zijn zelfs voorbeelden dat hele kinderwagens zijn geprepareerd voor winkeldiefstal. Om deze vorm van winkeldiefstal te voorkomen, heeft Checkpoint Systems een systeem ontwikkeld: Metalpoint Hyperguard. Dit systeem geeft direct een alarm wanneer iemand met een geprepareerde tas uw pand betreedt. Bij zo'n alarm kun u bijvoorbeeld uw deuren automatisch laten sluiten of andere maatregelen (laten) nemen.

Labels en Artikelbeveiliging van Checkpoint Systems

Beveiligingspoortjes reageren op de labels en stickers waarmee u diefstalgevoelige producten voorziet. Deze labels zijn er in vele soorten. Wij richten ons echter ook op specifieke artikelbeveiliging met bijvoorbeeld de Alpha Artikelbeveiliging lijn. Deze lijn bestaat uit diverse innovatieve producten om open winkelwaar te beschermen tegen diefstal. Denk bijvoorbeeld aan hardtags die ter plaatse een alarm laten afgaan op het moment dat er een product wordt weggenomen. De investering voor dergelijke Alpha beveiligingssystemen verdient zich veelal binnen enkele maanden terug.

Deze artikelbeveiliging richt zich ook op specifieke producten met een stevig prijskaartje, zoals dure dranken, schoenen, zonnebrillen, cd's /dvd's / blu-ray's en games. Maar ook voor andere waardevolle producten met zijn er kant en klare oplossingen. In diverse branches hebben wij ervaring, denk aan kledingzaken, warenhuizen, elektronica-winkels, levensmiddelen, bouwmarkten, apotheken enzovoorts.

CHeckpoint Systems beveiligings tags

Hier ziet u enkele voorbeelden van door ons geplaatste poortjes bij C&A, Etos en Praxis:


Neem direct vrijblijvend contact op!

Heeft u interesse in de producten van Checkpoint Systems? Dan bent u bij KWBS aan het juiste adres! WIj zijn te bereiken via de contactpagina, of middels onderstaand formulier.

Contact

Contact

First

Last

Testproduct