Skip to content

Checkpoint Systems

Checkpoint Primary Logo Navy
KWBS, partner van Checkpoint Systems

Detectiepoortjes van Checkpoint Systems

Als u op zoek gaat naar detectiepoortjes voor uw winkel zult u ongetwijfeld het merk Checkpoint Systems tegenkomen. Zij zijn immers wereldwijd een van de grootste en belangrijkste spelers op het gebied van RF artikelbeveiliging. De herkenbare poortjes zijn in veel winkels te vinden: van kleine zelfstandige winkeliers tot grote internationale winkelketens. En dat is niet voor niets, deze artikelbeveiliging poortjes zijn meest verkochte in hun soort. Technisch gezien zijn deze detectiepoortjes superieur aan de meeste andere merken, ze hebben een hoge detectiegraad en zijn tevens onderhoudsarm. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar met ieder hun specifieke toepassing en/of uiterlijk.

winkelbeveiliging

Zelfs geprepareerde winkeldief-tassen zijn te detecteren!

Momenteel vindt 1 op de 3 winkeldiefstallen plaats met gebruik van diefstaltassen met een jaarlijkse schadepost van 120 miljoen Euro voor Nederlandse winkeliers. Als de winkeldief zijn tas vult met artikelen zijn deze veelal niet meer te detecteren door detectiepoortjes. Er zijn zelfs voorbeelden dat hele kinderwagens zijn geprepareerd voor winkeldiefstal. Om deze vorm van winkeldiefstal te voorkomen, heeft Checkpoint Systems een systeem ontwikkeld: Metalpoint Hyperguard. Dit systeem geeft direct een alarm wanneer iemand met een diefstaltas uw pand betreedt. Bij zo’n alarm kun u bijvoorbeeld uw deuren automatisch laten sluiten of andere maatregelen (laten) nemen.

Labels en Artikelbeveiliging van Checkpoint Systems

Beveiligingspoortjes reageren op de labels en stickers waarmee u diefstalgevoelige producten voorziet. Deze labels zijn er in vele soorten. Wij richten ons echter ook op specifieke artikelbeveiliging met bijvoorbeeld de Alpha Artikelbeveiliging lijn. Deze lijn bestaat uit diverse innovatieve producten om open winkelwaar te beschermen tegen diefstal. Denk bijvoorbeeld aan hardtags die ter plaatse een alarm laten afgaan op het moment dat er een product wordt weggenomen. De investering voor dergelijke Alpha beveiligingssystemen verdient zich veelal binnen enkele maanden terug.

Deze artikelbeveiliging richt zich ook op specifieke producten met een stevig prijskaartje, zoals dure dranken, schoenen, zonnebrillen, cd’s /dvd’s / blu-ray’s en games. Maar ook voor andere waardevolle producten met zijn er kant en klare oplossingen. In diverse branches hebben wij ervaring, denk aan kledingzaken, warenhuizen, elektronica-winkels, levensmiddelen, bouwmarkten, apotheken enzovoorts.

Hier ziet u enkele voorbeelden van door ons geplaatste poortjes bij C&A, Etos en Praxis:

Informatie aanvragen

Informatie Aanvraag