Skip to content

Detectiepoortjes kopen

Checkpoint Systems detectiepoortjes kopen

Checkpoint Primary Logo Navy

Wilt u eersteklas detectiepoortjes kopen? Checkpoint Systems produceert en levert wereldwijd beveiligingsoplossingen voor de detailhandel. U vindt de detectiepoortjes zowel bij de grootste winkelketens, als bij kleine winkeliers. De kwaliteit van deze poortjes is van enorm hoog niveau. Dat maakt dat Checkpoint Systems een van de belangrijkste producenten van detectiepoortjes ter wereld zijn.

Detectiepoortjes kopen of leasen

Heeft u behoefte aan een lange termijn oplossing voor een gedegen beveiliging in uw winkel? .Wij maken een plan specifiek voor uw locatie en zorgen dat de alarmpoortjes op professionele wijze worden geplaatst door ons technische team. U kunt naast koop uiteraard ook kiezen voor lease met de nodige voordelen: de leasemaatschappij is eigenaar gedurende de leaseperiode en staat het object dus niet bij u op de balans dus geen inbreuk op uw liquiditeit. Na de leaseperiode kunt u het object overnemen.

Verschillende soorten beveiligingspoortjes

Voor iedere specifieke situatie zijn er geschikte beveiligingspoortjes beschikbaar. De ontwikkeling van de poortjes van Checkpoint Systems staat nooit stil, er worden met regelmaat nieuwe producten op de markt gebracht. Dit met name om te zorgen dat de technologie altijd voor loopt op de inventiviteit van winkeldieven. Maar ook om esthetische redenen worden steeds nieuwe modellen poortjes geproduceerd. Een detectiepoortje moet geen sta in de weg zijn en ook het uiterlijk van een winkel moet zo min mogelijk worden beïnvloed door beveiligingspoortjes. Er zijn zelfs poortjes die kunnen mee kleuren naar de kleur van het interieur. Maar denk ook aan extreem smalle poortjes, die bij een doorgang zoals een toilet geplaatst kunnen worden.

Zie hier de verschillende soorten detectiepoortjes van Checkpoint Systems.

Bent u benieuwd naar de specificatie’s Dan kunt u hieronder de specificatie formulieren downloaden. Dit is ook te bekijken op de website van Checkpoint Systems.

G35_Spec_Sheet | G40_Spec_Sheet | N10_Spec_Sheet | NP10_Spec_Sheet | NP20_Spec_Sheet | P10_Spec_Sheet | P20_Spec_Sheet | S10_Spec_Sheet | S20_Spec_Sheet

Wilt u uw winkel professioneel (laten) beveiligen?

Met een uitgebreide know-how op het gebied van detectietechnieken bieden wij oplossingen voor de detaillist om zijn of haar winkel optimaal te beveiligen tegen winkeldiefstal. De meest verkochte systemen om winkeldiefstal tegen te gaan zijn detectiepoortjes. Wij hebben deze al bij vele honderden winkels geplaatst en zijn ook u graag van dienst Wilt u goed advies voor het beveiligen van uw winkel met detectiepoortjes, om uiteindelijk meer winst te kunnen maken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!!

De nieuwste modellen beveiligingspoortjes. 

In onderstaande slideshow krijgt u een indruk van een aantal verschillende mogelijkheden van de poortjes van Checkpoint Systems.