Skip to content

Klantentellers

klantentellers organigram C
Draadloze klantenteller

Alles Telt: Meten is Weten!

 • Hoeveel mensen zijn er nu in het pand?
 • Hoeveel mensen zijn er geweest? 
 • Welk traject leggen de mensen af
 • Waar ontstaan opstoppingen
 • Welke tijdstippen zijn het drukst

Voor een optimale efficiëntie is het van het grootste belang om te weten hoeveel mensen er feitelijk een winkelfiliaal betreden en hoeveel er daarvan ook echt iets kopen. Waarom is de omzet van het ene filiaal bijvoorbeeld laag, terwijl er veel meer mensen komen dan in een ander vergelijkbaar filiaal? Naast winkels moeten ook bedrijven, scholen en vele openbare instellingen steeds meer weten over hun bezoekersaantallen. Wordt het aantal toegestane personen in een gebouw niet overschreden? Wij hebben hier telsystemen voor die direct het aantal aanwezige personen registreren.


Verhoog uw winst met onze klantentellers


Conversie

Wat is de verhouding tussen de verkoop en het aantal bezoekers?

Rendement

Waarom draait winkel A en C met minder bezoekers beter dan winkel B?

Personeelsbezetting

Staat er wel voldoende personeel in de winkel of is de bezetting te hoog?

Impact

Hoeveel meer bezoekers komen er na een marketingactie?


Bestseller 1 Draadloze klantenteller

Speciaal voor winkels en andere gebouwen waarbij het noodzakelijk is om continue te weten hoeveel mensen er binnen zijn, beschikken wij nu over een unieke klantenteller / bezoekersteller. Voorwaarde voor de werking van deze teller is dat uw locatie gebruik maakt van dezelfde in- en uitgang. Verder is deze draadloze, onderhoudsvriendelijke klantenteller geschikt voor deuren met een opening tot 6 meter breed. Voor meer aanvullende informatie klikt u op de knop hieronder. U kunt de teller tevens hier direct bestellen.


Bestseller 2 NB-IoT of LoRa draadloze klantenteller op batterijen

Deze zeer nauwkeurige klantentellers zijn uitgevoerd met Narrow Band of LoRa technologie en kunnen overal worden geplaatst zonder dat er een lokaal netwerk aanwezig hoeft te zijn. De tellingen worden via het NB-IoT of LoRa netwerk doorgestuurd naar onze clouddienst. Via een portal kunt u alle tellingen direct volgen. Zeer handig voor buiten toepassingen, mobile toepassingen en toepassingen waar geen netwerk aanwezig is. De tellers zijn draadloos en werken stand-alone op een set batterijen.


Losse horizontale klantentellers

Betaalbare en zeer nauwkeurige klantentellers die u zelf zonder draden aan de posten van de ingang kan plaatsen. Zowel inkomende als uitgaande klanten/bezoekers worden apart geteld. De teller werkt 1 jaar op standaard AA batterijen en kan eenvoudig door de meegeleverde magneetsleutel worden gereset zodat de teller weer op nul staat voor de volgende dag. Eenvoudig te plaatsen en en makkelijk uit te lezen.  meer …


Losse horizontale klantentellers met USB poort

De USB versie is geschikt voor winkels met één of meerdere filialen. Alle tellingen worden in het geheugen opgeslagen en voorzien van tijd- en datumnotatie. Met behulp van een USB stick leest u het geheugen van de klantenteller(s) eenvoudig uit. Met de meegeleverde SensorServer software kunt u de USB stick op een PC inlezen en wordt de data van de klantenteller(s) overzichtelijk gepresenteerd. Zo kunt u makkelijk inzoomen op het aantal klanten per uur/dag/week en jaar. U kunt ook de usb stick uploaden op de dashboard van onze clouddienst zodat wij alle gegevens voor u bijhouden en beschikbaar stellen.


Draadloze netwerk klantentellers

De Sensoren tellen de personen in beide richtingen zowel in- als uitgaand apart en geven de tellingen draadloos door aan de SNG (Sensor Network Gateway). De SNG voorziet de tellingen per minuut van tijd en datum en geeft deze direct door aan onze clouddienst zodat alle tellingen altijd vanuit iedere pc, pad en smartphone benaderbaar zijn. Er kunnen meerdere tellers worden gekoppeld vanuit 1 tot meer dan 1000 vestigingen/winkels. De installaties zijn zeer snel zonder schade aan het interieur aan te brengen.


Vandaalbestendige kast voor buitenopstelling van onze draadloze klantentellers


Personenteller met Radar Technologie

Zeer nauwkeurige sensor voor het tellen van mensen binnen en buiten, zelfs in regen mist of rook. Terwijl deze klantenteller voldoet aan de AVG, privacywetgeving, registreert hij de volgende data:

 • Hoeveelheid mensen die passeren
 • De richting waarin mensen zich bewegen: IN/UIT
 • Het actuele aantal mensen wat zich binnen de aangegeven zone bevindt
 • De totale bezettingstijd

Binnen een bereik van 10 meter binnen een hoek van 120° wordt iedereen geregistreerd. Dankzij de zeer geavanceerde instelmogelijkheden is dit een zeer betrouwbare klantenteller, welke zeer breed inzetbaar is, denk aan:

 • kleine en grote gebouwen
 • liften
 • vergaderruimtes
 • toiletten
 • buitenshuis bij bijvoorbeeld:
 • bushaltes
 • treinstations
 • voetgangers en fietsers
 • wandelgebieden

Draadloos tellen in de Cloud

De horizontale klantentellers worden draadloos gekoppeld met de Sensor Network Gateway voorzien van GSM communicatie. Alle tellerstanden worden realtime doorgestuurd naar onze Cloud Service dienst. De klant kan vanaf iedere locatie zijn data bekijken zonder software installatie en zonder gebruik te maken van zijn eigen netwerk, u betaalt slecht een fee per maand. Ideaal voor retail organisaties, bibliotheken, bedrijven met showrooms, openbare instellingen enz.


Verticale teller met 3D camera

Deze intelligente 3D netwerkcamera wordt boven een ingang van bijvoorbeeld een winkel geplaatst en telt de in- en uitkomende bezoekers. Door de 3D techniek is het mogelijk om diepte te meten, zo kunnen bijvoorbeeld kinderen tot een bepaalde lengte worden uitgesloten in de telling. Tevens is het mogelijk in de rapportage de gemiddelde bezoekduur, terugkerende bezoekers, cross shopping, traffic langs de winkel op te nemen. Deze teller is ideaal voor winkel(ketens), winkelcentra, musea, bibliotheken, enz.

Tevens te configureren als bezettingsmeter als er niet meer dan een x aantal personen in een ruimte mogen:

occupancy

People counter klantenteller