Klantentellers


Alles Telt! Meten is Weten! - Hoeveel mensen zijn er geweest? - Hoeveel mensen zijn er nu in het pand?

Voor een optimale efficiëntie is het van het grootste belang om te weten hoeveel mensen er feitelijk een winkelfiliaal betreden en hoeveel er daarvan ook echt iets kopen. Waarom is de omzet van het ene filiaal bijvoorbeeld laag, terwijl er veel meer mensen komen dan in een ander vergelijkbaar filiaal?

Naast winkels moeten ook bedrijven, scholen en vele openbare instellingen steeds meer weten over hun bezoekersaantallen. Wordt het aantal toegestane personen in een gebouw niet overschreden? Wij hebben hier telsystemen voor die direct het aantal aanwezige personen registreren.

Vraag informatie aan!


Verhoog uw winst met onze klantentellers

bezoekers en klanten tellen


Conversie

Wat is de verhouding tussen de verkoop en het aantal bezoekers?

Rendement

Waarom draait winkel A en C met minder bezoekers beter dan winkel B?

Personeelsbezetting

Staat er wel voldoende personeel in de winkel of is de bezetting te hoog?

Impact

Hoeveel meer bezoekers komen er na een marketingactie?


------ BESTSELLER------

Speciaal voor winkels en andere gebouwen waarbij het noodzakelijk is om continue te weten hoeveel mensen er binnen zijn, beschikken wij nu over een unieke klantenteller / bezoekersteller. Voorwaarde voor de werking van deze teller is dat uw locatie gebruik maakt van dezelfde in- en uitgang. Verder is deze draadloze, onderhoudsvriendelijke klantenteller geschikt voor deuren met een opening tot 6 meter breed. U kunt deze teller rechtstreeks bij ons bestellen, voor meer aanvullende informatie klikt u op de knop hieronder. U kunt de teller tevens hier direct bestellen.

 


Losse horizontale klantentellers

Betaalbare klantentellers die u zelf zonder draden aan de posten van de ingang kan plaatsen. Zowel inkomende als uitgaande klanten/bezoekers worden apart geteld. De teller werkt 1 jaar op standaard AA batterijen en kan eenvoudig door de meegeleverde magneetsleutel worden gereset zodat de teller weer op nul staat voor de volgende dag. Eenvoudig te plaatsen en en makkelijk uit te lezen. meer …

Klantentellers met display
Klantentellers met display
People-Counter-met-display

Losse horizontale Micro klantentellers

Zeer kleine klantenteller die vooral niet opvalt, is zelf zonder draden aan de posten van de ingang te plaatsen. De teller werkt 1 jaar op 2 knoopbatterijen en kan eenvoudig door de meegeleverde magneetsleutel worden gereset zodat de teller weer op nul staat voor de volgende dag.

Micro teller met tekxt 6 digit display avg
Micro klantenteller

Losse horizontale klantentellers met USB poort

De USB versie is geschikt voor winkels met één of meerdere filialen. Alle tellingen worden in het geheugen opgeslagen en voorzien van tijd- en datumnotatie. Met behulp van een USB stick leest u het geheugen van de klantenteller(s) eenvoudig uit.  Met de meegeleverde SensorServer software kunt u de USB stick op een PC inlezen en wordt de data van de klantenteller(s) overzichtelijk gepresenteerd. Zo kunt u makkelijk inzoomen op het aantal klanten per uur/dag/week en jaar.

People Counter USB Klein avg
USB klantenteller
Sensor Server Software

Draadloze netwerk klantentellers

De Sensoren tellen de personen in beide richtingen zowel in- als uitgaand apart en geven de tellingen draadloos door aan de SNG (Sensor Network Gateway). De SNG voorziet de tellingen per minuut van tijd en datum en geeft deze data door aan een PC waar de SensorServer software op geïnstalleerd is. Dit kan in het local Area Network zijn of op iedere locatie op het World Wide Web. De tellingen worden zo verzameld over 1 tot meer dan 1000 vestigingen, bijvoorbeeld op het hoofdkantoor van een winkelketen. De installaties zijn zeer snel zonder schade aan het interieur aan te brengen.

klantenteller Network klein avg
Draadloze sensoren
SNG wordt gekoppeld aan het netwerk

Vandaalbestendige kast voor buitenopstelling draadloze klantentellers

robuuste behuizing aan hekwerk
Beschermende kast voor klantenteller
Beschermende kast voor klantenteller

Personenteller met Radar Technologie

Zeer nauwkeurige sensor voor het tellen van mensen binnen en buiten, zelfs in regen mist of rook. Terwijl deze klantenteller voldoet aan de AVG, privacywetgeving, registreert hij de volgende data:

 • Hoeveelheid mensen die passeren
 • De richting waarin mensen zich bewegen: IN/UIT
 • Het actuele aantal mensen wat zich binnen de aangegeven zone bevindt
 • De totale bezettingstijd

Binnen een bereik van 10 meter binnen een hoek van 120° wordt iedereen geregistreerd. Dankzij de zeer geavanceerde instelmogelijkheden is dit een zeer betrouwbare klantenteller, welke zeer breed inzetbaar is, denk aan:

 • kleine en grote gebouwen
 • liften
 • vergaderruimtes
 • toiletten
 • buitenshuis bij bijvoorbeeld:
 • bushaltes
 • treinstations
 • voetgangers en fietsers
 • wandelgebieden
sensmax personenteller avg
sensmax personenteller 2

Draadloos tellen in de Cloud

De horizontale klantentellers worden draadloos gekoppeld met de Sensor Network Gateway voorzien van 3G communicatie. Alle tellerstanden worden realtime doorgestuurd naar onze Cloud Service dienst. De klant kan vanaf iedere locatie zijn data bekijken zonder software installatie en zonder gebruik te maken van zijn eigen netwerk, u betaalt slecht een fee per maand. Ideaal voor retail organisaties, bibliotheken, bedrijven met showrooms, openbare instellingen enz.


NB-IoT of LoRa draadloze klantenteller op batterijen ***Nieuw!***

Deze nieuwe klantentellers zijn uitgevoerd met Narrow Band of LoRa technologie en kunnen overal worden geplaatst zonder dat er een lokaal netwerk aanwezig hoeft te zijn. De tellingen worden via het NB-IoT of LoRa netwerk doorgestuurd naar onze clouddienst. Via een portal kunt u alle tellingen direct volgen. Zeer handig voor buiten toepassingen, mobile toepassingen en toepassingen waar geen netwerk aanwezig is. De tellers zijn draadloos en werken stand-alone op een set batterijen.

NB IoT klantenteller avg
NB-IoT-klantenteller

Street counter klantenteller

Met de nieuwe single-side Laser klantenteller kunt u voetgangers en andere bewegende objecten tellen via een door de gebruiker gedefinieerde telafstand (0,2 tot 8 meter) zonder dat een afzonderlijke ontvanger of reflector nodig is. Dit maakt het ideaal voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder het meten van voetgangers die langs uw winkel lopen, maar ook in winkelcentra of op buiten-paden.

De tellingen worden elke minuut verzonden naar onze Sensor Network Gateway (Ethernet of 3G) -eenheid die overal binnen een bereik van 30 meter kan worden geplaatst (Repeater zijn beschikbaar om het bereik met nog eens 30 meter uit te breiden). De Sensor Network Gateway-eenheid slaat de tellingen op en stuurt deze met regelmatige tussenpozen door naar de 'SensorServer ™' voor de rapportage die op locatie of in de cloud wordt gehost.

Met onze 'SensorServer ™'-software kunnen gebruikers de telgegevens per uur, dag, week, maand en jaar analyseren in tabel- of grafiekvorm. Deze waardevolle informatie onthult piekverkeersperiodes om optimale openingstijden, personeelsbezetting, conversie ratio's te bepalen en/of productiedoelstellingen te analyseren.

single side laser klantenteller avg

Verticale teller met 3D camera

Deze intelligente 3D netwerkcamera wordt boven een ingang van bijvoorbeeld een winkel geplaatst en telt de in- en uitkomende bezoekers. Door de 3D techniek is het mogelijk om diepte te meten, zo kunnen bijvoorbeeld kinderen tot een bepaalde lengte worden uitgesloten in de telling. Tevens is het mogelijk in de rapportage de gemiddelde bezoekduur, terugkerende bezoekers, cross shopping, traffic langs de winkel op te nemen. Deze teller is ideaal voor winkel(ketens), winkelcentra, musea, bibliotheken, enz.

Tevens te configureren als bezettingsmeter als er niet meer dan een x aantal personen in een ruimte mogen:

occupancy
occupancy

 

Deze tellers verzamelen geen enkele informatie waarmee een persoon kan worden geïdentificeerd.


Klantentellers geïntegreerd in de Checkpoint Systems Evolve detectiepoortjes

Evolve VisiePlus klantentellers zijn geïntegreerd met de Checkpoint Evolve detectiepoortjes. U hoeft ze niet dagelijks te resetten en uit te lezen want de tellers worden gekoppeld aan uw netwerk en geven continu de bezoekersaantallen per dag/uur door aan een server. Zeer handig voor bedrijven met meerdere winkels zo krijgt u direct een beeld van de conversieratio per winkel.

Visiplus in Evolve P20
winkelbeveiliging
In beeld